Ipari alpintechnika

ipari alpintechnika oldal

Szolgáltatásunk

Ipari alpintechnika

Az ipari alpintechnikai munkánkra különösen ott van szükség, ahol az állványozás nem lehetséges, bonyolult, költséges, vagy időigényes. Munkavégzésünket nem gátolják extrém körülmények. Az alpintechnika alkalmazása természetesen lehet veszélyes, de ezek egyértelműen felmérhetők és a kockázatok kezelhetők annak érdekében, hogy a munkavégzés biztonságosan történjen. Magyarországon az alpintechnikai megoldások messze a legjobb biztonsági statisztikával rendelkeznek más megoldásokhoz képest. Ipari alpintechnikai munkatársaink folyamatosan sajátítják el az építőiparban megjelenő legújabb technikákat, újdonságokat, így tudásuk és szakértelmük mindig naprakész.

Épület homlokzat-felújítási munkák, veszély mentesítés, meglazult vakolatok eltávolítása, állag megóvás,homlokzatok festése, impregnálása, szilárdítása, tisztítása, szerelt homlokzatok javítása, elemek cseréje, házgyári panelok hibajavítása.

Csarnokok, raktárak, ipartelepek külső-belső karbantartások – javítások. Tisztító munkák, üvegfalak mosása, fémburkolatok-szerkezetek tisztítása magasnyomású vízsugárral. Ereszcsatornák rendszeres takarítása-galamb kár elleni védelem.

Acélszerkezetek szerelése, bontása, karbantartása, gyártásközi festése. Szerelt szerkezetek helyszíni festése. Tűzvédő és korrózió védő mázolások egy és két komponensű festékkel.

Beton felületek (silók, kémények, stb.) javítása – védelme – karbantartása. Acéllemez kémények, silók, tartályok, magasban lévő csővezetékek felújítása, karbantartása.

Molinók reklámfelületek kihelyezése. Fényképezés és videó felvétel készítése nehezen megközelíthető helyeken. Állapot felmérés és rögzítés. Viharkárok helyreállítása. Egyéb speciális magaslati munkák.

Kíváncsi a részletekre?

Lépjen velünk kapcsolatba

Amennyiben Ön szigetelési munkák kivitelezésére kíván árajánlatot kérni, keressen a 06-70-395-7732 telefon számon vagy profalpin@gmail.com e-mailen. Előzetes egyeztetés és helyszíni felmérés után részletes árajánlatot adunk Önnek. A helyszíni felmérés és az árajánlat készítés díjmentes.
prof alpin kapcsolat
Share This