Vízszigetelés

vizszigetelesek es a hozzatartozo hoszigeteles oldal

Szolgáltatásunk

Vízszigetelések és a hozzátartozó hőszigetelés

A Prof-Alpin Építőipari és Szolgáltató Betéti Társaság modifikált bitumenes szigetelő lemezekkel vízszigetelések és a hozzátartozó hőszigetelés beépítésének kivitelezésével foglalkozik.
A Prof-Alpin Építőipari és Szolgáltató Betéti Társaság által kivitelezett szigetelés biztosítja, hogy az újonnan szakszerűen szigetelt épületszerkezetek beázás mentesek maradjanak. Szigetelés felújítási munkák esetén pedig a kivitelezett minőségi vízszigetelés segít elkerülni a további csapadékvíz behatások okozta károkat. Legyen szó akár kis felületű új lapostetők szigeteléséről, társasházi lapostető szigetelés felújításáról, javításáról vagy nagy felületű ipari csarnokok, mezőgazdasági épületek, épület komplexumok szigeteléséről, felújításáról a Prof-Alpin Bt. rövid határidővel, jó minőségben teljesíti a megbízást.

csapadékvíz elleni szigetelés

lapos tetők csapadékvíz elleni szigetelés felújítás

régi épületek csapadékvíz elleni szigetelés felújítása

utólagos hőszigetelés készítése

egyenes rétegrendű tetők készítése

fordított rétegrendű tetők készítése

zöld tetők készítése

kent szigetelések kivitelezése

talajvíznyomás és talajnedvesség elleni szigetelés

szigetelések karbantartása, állapotfelmérése

Kíváncsi a részletekre?

Lépjen velünk kapcsolatba

Amennyiben Ön szigetelési munkák kivitelezésére kíván árajánlatot kérni, keressen a 06-70-395-7732 telefon számon vagy profalpin@gmail.com e-mailen. Előzetes egyeztetés és helyszíni felmérés után részletes árajánlatot adunk Önnek. A helyszíni felmérés és az árajánlat készítés díjmentes.
prof alpin kapcsolat
Share This