Rólunk

Cégbemutató

Társaságunk 2007-ben alakult. A tulajdonosok
belföldi magánszemélyek. Tevékenységünk épületek teljes körű karbantartása építőipari, szakipari vállalkozói szolgáltatás. A megalakulástól napjainkig a tevékenység fő profilja – vízszigetelés és ipari alpintechnika – nem változott, de a technikai fejlődés, és a piaci igények változása következtében a szolgáltatások skálája lényegesen kiszélesedett
laposteto szigeteles rolunk oldal

Cégünkről

A mi történetünk

Már több mint 20 éve foglalkozunk vízszigeteléssel (csapadékvíz elleni szigetelés, régi épületek csapadékvíz elleni szigetelés felújítása, egyenes és fordított rétegrendű tetők készítése, talajvíznyomás és talajnedvesség elleni szigetelés, hőszigetelés, szigetelések karbantartása) és ipari alpintechnikát igénylő munkákkal.

Egy kiválóan összeszokott csapatban dolgozunk, melynek tagjai több mint 20 éves szakmai tapasztalatokkal rendelkeznek.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a munkavégzés helyszínén a megbeszélteknek megfelelően pontosan jelenjünk meg, tiszta és rendezett helyszínt hagyjunk magunk mögött és az ígért munkát az ügyfél megelégedésére , valamint a szerződésben rögzített költségkeret betartásával végezzük el. Minden esetben szoros kapcsolatban vagyunk és egyeztetünk az ügyféllel – hiszen a pontos és megfelelő információ áramlás elengedhetetlen a sikeres munkavégzéshez.

Share This